Press

Pressbilder Enleveringen 2017

Pressbilder att använda fritt med hänsvisning till Kamraternas uppsättning av Enleveringen av Mozart finns här »
Fotograf: Mikael Silkeberg

Pressbilder Jag heter Bente 2017

Pressbilder att använda fritt med hänvisning till Kamraternas uppsättning av Rikke Wölcks pjäs Jag heter Bente finns här »
Fotograf: José Figueroa

Pressbilder Häxorna 2016

Pressbilder att användas fritt med hänvisning till Kamraternas uppsättning av Giacomo Puccinis opera Häxorna (le villi) finns här »

Det bör framgå att Aurelia Le Huche är regissör, att bilderna är från Årsta Teater och att fotograf är José Figueroa.

Pressbilder Kärleksförbudet 2015

Pressbilder att användas fritt med hänvisning till Kamraternas uppsättning av Richard Wagners Kärleksförbudet finns här »

Det bör framgå att Dan Turdén är regissör, att bilderna är från Årsta Teater och fotograf är Martin Hellström.

Pressbilder Fidelio 2014

För enkelhetens skull ligger pressbilderna högupplösta i jpeg här »

Får användas fritt i artiklar etc. om Kamraterna. Det bör framgå att Dan Turdén är regissör, att bilderna är från Årsta Teater och fotograf är Maximilian Mellfors.

 

Pressbilder Brösten på Tiresias 2013:

Får användas fritt i artiklar etc. om Kamraterna. Det bör framgå att Dan Turdén är regissör, att bilderna är från Årsta Teater och fotograf är Jannis Andreas Tordheim.


Linus Flogell i rollen som Teaterdirektören i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Natalie Hernborg i rollen som Thérèse/Tiresias i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Daniel Ralphsson och Natalie Hernborg i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Natalie Hernborg som general Tiresias samt ensemble i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Linus Flogell och Daniel Ralphsson i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Kristina Martling och Daniel Ralphsson (Fredik Annmo i bakgrunden) i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Ensemble och Daniel Ralphsson i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.


Natalie Hernborg (i mitten) i föreställningen "Brösten på Tiresias" av Francis Poulenc. Regi: Dan Turdén. Kamraterna Opera 2013. Spelas på Årsta Teater.

Pressmeddelanden Nuckan & Skurken 2012:

Pressbilder Nuckan & Skurken 2012:

Får användas fritt i artiklar etc. om Kamraterna. Det bör framgå att Dan Turdén är regissör. Bilderna är från Årsta Teater.


Therese Badman Stenius, mezzosopran, i rollen som Miss Todd.


Sara Widén, sopran, i rollen som Lætitia. Med på bilden: Therese Badman Stenius, Linus Flogell och Caroline Christensen.


Sara Widén, sopran, i rollen som Lætitia. Med på bilden: Therese Badman Stenius, Linus Flogell och Caroline Christensen samt pianist/musikalisk ledare Martin Virin.


Caroline Christensen, sopran och i rollen som Miss Pinkerton.


Monica Almqvist-Lovén i rollen som ljudteknikern.


Monica Almqvist-Lovén i rollen som ljudteknikern, Dan Turdén i rollen som regissören och Sara Widén, sopran.


Martin Virin, muskikalisk ledning, i rollen som pianisten.


Linus Flogell, baryton, i rollen som Bob. I bakgrunden: Monica Almqvist Lovén och Dan Turdén.


Linus Flogell, baryton, i rollen som Bob.


Monica Almqvist-Lovén i rollen som ljudteknikern, Dan Turdén i rollen som regissören och Caroline Christensen, sopran och praktikant.


Fr.v: Martin Virin, musikalisk ledning, i rollen som pianisten; Therese Badman Stenius, mezzosopran, i rollen som Miss Todd; Caroline Christensen, sopran, i rollen som Miss Pinkerton och Sara Widén, sopran, i rollen som Lætitia. I bakgrunden: Monica Almqvist Lovén i rollen som ljudteknikern.


Hela ensemblen utom Martin Virin.


Hela ensemblen.


Sara Widén, sopran; Monica Almqvist-Lovén i rollen som ljudteknikern, Dan Turdén i rollen som regissören och Therese Badman Stenius, mezzosopran.


Dan Turdén i rollen som regissören.


Caroline Christensen, sopran.

 

 


Pressmeddelanden Zaide 2011:

Pressbilder Zaide 2011:

Får användas fritt i artiklar etc om Kamraterna. Det bör framgå att Dan Turdén är regissör. Bilderna är från Årsta Teater tagna under repetition i full kostym, ljus etc. OBS att thumbnails är beskurna! Samtliga bilder 2816x1880 px. Fotograf: Maximilian Mellfors

Daniel Ralphsson, Sara Widén och Jon Nilsson.

Daniel Ralphsson.

Daniel Ralphsson.

Linus Flogell, Jon Nilsson, Sara Widén och Daniel Ralphsson.

Jon Nilsson.

Jon Nilsson och Sara Widén.

Sara Widén och Jon Nilsson.

Linus Flogell.

Linus Flogell.

Daniel Ralphsson och Sara Widén.

Sara Widén.

Sara Widén och Jon Nilsson.